HTML

Kerékpárral Törökországba...

Ez a blog egy régóta érlelődő elképzelés, tervezés eredménye. Eredetileg nem volt ennyire nagy méretűre tervezve: útvonal hossza alsó hangon is ~4000 km, plusz Szegedtől számítva az európai retúr ~2200 km-re (azért lesz benne némi vonatozás is: Szófia-Várna már biztos!), de valamiért így alakult. Ha bármilyen okból (vízum, pénz, műszaki stb.) abba kell hagyni, akkor irány haza! Nem akarok értelmetlen módon hős lenni...

Friss topikok

Archívum

002 - mínusz első nap

2013.06.29. 14:33 tothabringa2

Az előző nap kimaradt. Van ez így. :-)

A lényeg: minden rendben, vagy legalább annak látszik. Persze holnap reggel az indulás után derülnek ki a nagy dolgok. Ez már egy ilyen műfaj. :-)

A cuccok összeszedése embert próbáló feladat, tudom: készítsek listát. Ja, van is, csak szerintem azon sincs minden rajta... :-)

Na, majd holnap a tervezett 170 km után lesz érdekes a nap. Remélem átmegyek Románián mint kés a vajon és már Szerbiában alszom. Az LGT-nek van egy jó, régi száma (úgy '84 környékéről): Holnap. Érdemes meghallgatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothabringa2.blog.hu/api/trackback/id/tr185383462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása