HTML

Kerékpárral Törökországba...

Ez a blog egy régóta érlelődő elképzelés, tervezés eredménye. Eredetileg nem volt ennyire nagy méretűre tervezve: útvonal hossza alsó hangon is ~4000 km, plusz Szegedtől számítva az európai retúr ~2200 km-re (azért lesz benne némi vonatozás is: Szófia-Várna már biztos!), de valamiért így alakult. Ha bármilyen okból (vízum, pénz, műszaki stb.) abba kell hagyni, akkor irány haza! Nem akarok értelmetlen módon hős lenni...

Friss topikok

Archívum

001 - mínusz harmadik nap?

2013.06.27. 22:03 tothabringa2

Minden nehezen indul. A szervezés során sok mindenre gondolhat bárki, de igazán menet közben jönnek elő az újabb problémák. Most például a frissen felújított kerékpár (első) villája környékén érdekes hangok hallatszanak, de nem állandóan és épp ettől vagyok kissé (nagyon) ideges.

Mikor néhány napja az idei Szélmalom túrán lenyomtam a 100 km-es távot (ami igazán "csak" 91,3 km, de nekem hazától a rajt-cél + 2x10 km!), s ott semmiféle gond nem akadt (vagy csak szimplán süket nyulat sikerült játszanom). :-)

Most lehetek olyan 200 km környékén (váz homokfúvatás, új festés, defektálló gumikkal). Persze még mindig jobb ha itt és most jön elő ez a fajta technikai ördög! :-) Ma estére okosabb leszek. Majd látjuk.

Frissítés: a kormánycsapágy cserét követően is megmaradt a rendszertelenül kattogó hang. Szerencsére Oszi, a szerelő hamar rájött: az első kerék két csapágyaiból hiányzott 1-1 golyó... A pótlást követően még fürgébb a paripa. Hátul 3 sebességes agyváltó, elől megmaradt a 3 lánckerék gondolva az előttem álló hegyekre...

Később lesznek képek is, illetve talán! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothabringa2.blog.hu/api/trackback/id/tr925380750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása